Henkilöstö

ANTTI-JUHANI LEHTI

Toimitusjohtaja
gsm +358 40 500 3022
aj.lehti(at)ailecon.fi

Antti-Juhanilla on vahva ammatillinen osaaminen  kokonaisvaltaisesta kiinteistökehittämisestä, sisältäen sopimukselliset asiat, rahoitukselliset ratkaisut ja kestävät rakennustavat.

Antti-Juhani omaa lähes 40 vuoden laaja-alaisen kokemuksen rakennus- ja kiinteistökehitysalalta. Näiden vuosien aikana hän on toiminut mm. YIT:n Turun alueen aluejohtajana vastaten Turun Teknologiakeskuksen  kolmen ensimmäisen kiinteistön kehittämisestä ja rakentamisesta. Lisäksi hän on ollut mukana useissa kaupallisissa- ja asuinkiinteistökehityshankkeissa ympäri Suomea. Aileconilla hänen merkittävimpiin  kiinteistökehityshankkeisiinsa ovat kuuluneet Taivallahden Kasarmialueen käyttötarkoituksenmuutos Helsingissä, Viihdekeskus Flamingon toteutus Vantaalle ja Old Mill informaatioteknologiankeskus Turkuun.

Koulutus ja sertifioinnit
Rakentamistalouden diplomi-insinööri (1975), Helsingin Teknillinen Korkeakoulu
Kiinteistöalan investoinnin maisterin tutkinto MSc  (2002), The College of Estate Management,  Iso-Britannia
Pääsuunnittelijakoulutus (2006)
Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (2013)

 

ANNA-MAIJA GRANDY

Hankejohtaja
gsm +358 50 501 0627
am.grandy(at)ailecon.fi

Anna-Maijalla on lähes 10 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Vuodesta 2011 lähtien Anna-Maija on vastannut Aileconilla kehityshankkeiden kannattavuuden arvioinnista, kiinteistökehityskonseptien suunnittelusta, hankesuunnittelujohtamisesta sekä taloudellisesta että toteutettavuuteen liittyvästä neuvonannosta asiakkaille käyttötarkoitusmuutoksissa, muutostyökohteissa ja uudiskohteissa.

Ennen Aileconille siirtymistään Anna-Maija toimi analyytikkona Lontoossa  kiinteistökonsultointiyritys DTZ:lla. Työssään hän vastasi neljännesvuosittain ilmestyvistä Euroopan toimistomarkkinakatsauksista, sekä erilaisten tutkimusraporttien laadinnasta DTZ:n asiakkaille.

Koulutus ja sertifioinnit
Kiinteistöalan rahoituksen ja investoinnin maisterin tutkinto MSc  (2010),  Henley Business School, University of Reading,
Iso-Britannia
Valtiotieteiden kandidaatti BA Hons (2001), University of Sussex,  Iso-Britannia
Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (2015)
Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (2013)

 


 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien